ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ


1. Δωρεάν αποστολές - παραδόσεις :

Α. Για την ευρύτερη περιοχή Αθηνών - Πειραιώς  Δ Ω Ρ Ε Α Ν  μεταφορικά για αγορές άνω των 40,00€ !!!                                                      

Ισχύει για τους Δήμους:  Αγίων Αναργύρων – Καματερού,  Αγίας Βαρβάρας,  Αγίου Δημητρίου,  Αγίας Παρασκευής,  Αθηναίων,  Αιγάλεω,  Αλίμου, Αμαρουσίου,  Βριλησσίων,  Βύρωνα,  Γαλατσίου,  Γλυφάδας,  Δάφνης – Υμηττού,  Ελληνικού – Αργυρούπολης,  Ζωγράφου,  Ηλιούπολης,  Ηρακλείου,  Ιλίου,  Καισαριανής,  Καλλιθέας,  Κερατσινίου – Δραπετσώνας,  Κηφισιάς,  Κορυδαλλού,  Λυκόβρυσης – Πεύκης,  Μεταμορφώσεως, Μοσχάτου – Ταύρου,  Νέας Ιωνίας,  Νέας Σμύρνης,  Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη,  Παλαιού Φαλήρου,  Παπάγου – Χολαργού,  Πειραιώς,  Περάματος,  Περιστερίου,  Πετρουπόλεως,  Φιλαδελφείας – Χαλκηδόνος,  Φιλοθέης – Ψυχικού,  Χαϊδαρίου,  Χαλανδρίου. 

 

Β. Για το υπόλοιπο της Αττικής (εκτός των Νησιωτικών Δήμων & των Δήμων της ως άνω κατηγορίας Α.)     

Δ Ω Ρ Ε Α Ν μεταφορικά για αγορές άνω των 300,00€ !! 

Και μην ξεχνάτε ότι για αγορές άνω των 300,00€ , μπορείτε επιπλέον να εκμεταλλευτείτε αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις!!.

 

Γ.  Για την ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης  Δ Ω Ρ Ε Α Ν μεταφορικά για αγορές άνω των 300,00€ !!

Ισχύει για τους Δήμους: Αμπελοκήπων - Μενεμένης,   Θεσσαλονίκης,   Καλαμαριάς,   Κορδελιού - Ευόσμου,   Νεάπολης - Συκεών,  Παύλου Μελά.

Και μην ξεχνάτε ότι για αγορές άνω των 300,00€, μπορείτε επιπλέον να εκμεταλλευτείτε αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις!!).

 

Δ. Παραλαβή από το δίκτυο συνεργατών του power4U στην Αττική, χωρίς μεταφορικά & γρήγορα. 

Για να παραλάβετε με τον τρόπο αυτό, το δηλώνετε κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας, επιλέγοντας "Παραλαβή από τους συνεργάτες μας" αποφεύγοντας έτσι τα έξοδα αποστολής.

Αμέσως μετά την παραλαβή του ενημερωτικού email από το power4U (για την επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της παραγγελίας) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον τόπο (υπόδειξη διεύθυνσης συνεργάτη μας και λοιπές πληροφορίες για τη διεκπεραίωση) και το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων. Απαραίτητο στοιχείο για την παραλαβή, είναι ο Κωδικός Παραγγελίας. 


2. Αποστολή μέσω courier

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) δέματα βάρους έως 20kg.

Κόστος μεταφορικών

 

Βάρος (συμπεριλαμβάνεται η συσκευασία)

Έως 2 Kg

 

 

 

 

 

 

 

         Κόστος Μεταφορικών (€)

 

3,00

 

 

 

 

 

 

 Για κάθε επιπλέον kg επιβάρυνση 1,50 €

 

Χρέωση μεταφορικών ογκωδών αντικειμένων.

Σύμφωνα με τους Κανονισμούς της ΙΑΤΑ, Κανονισμούς τους οποίους έχουν υιοθετήσει στην πρακτική τους όλες οι εταιρείες ταχυμεταφορών,  η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης του προς αποστολή δέματος (Μήκος σε cm x Ύψος σε cm x Πλάτος σε cm / 5.000 , σε Kg) είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό του βάρος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης. Δηλαδή το Ογκομετρικό βάρος σε kg =Μήκος σε cm x Ύψος σε cm x Πλάτος σε cm / 5.000.

 

 


 3. Αποστολή μέσω ΕΛΤΑ

Δεν παρέχεται η δυνατότητα αντικαταβολής και η παραλαβή γίνεται μόνον από κατάστημα των ΕΛΤΑ.

Στην περίπτωση αποστολής προϊόντων μέσω ΕΛΤΑ προηγείται έμβασμα σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή αγορά με πιστωτική κάρτα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

 

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε από κατάστημα των ΕΛΤΑ δέματα βάρους έως 20kg.

 

Κόστος μεταφορικών

 

Βάρος (συμπεριλαμβάνεται η συσκευασία)

Έως 4 Kg

 

 

 

 

 

 

         Κόστος Μεταφορικών (€)

2,00

 

 

 

 

 

 

 

Για κάθε επιπλέον kg επιβάρυνση 0,50 €

 

 


4. Αποστολή μέσω πρακτορείου μεταφορών

Για την αποστολή και παραλαβή της παραγγελίας σας, της οποίας ο όγκος και το βάρος δεν της επιτρέπουν τη μεταφορά μέσω courier (δηλαδή βάρος ή ογκομετρικό βάρος>10Kg) , μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από Πρακτορείο Μεταφορών της επιλογής σας. Στην περίπτωση αυτή το κόστος μεταφοράς βαρύνει τον πελάτη.  Εναλλακτικά εάν επιθυμείτε ερευνούμε εμείς ώστε να έχετε το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Ειδικά για τα Πρακτορεία, τα οποία έχουν Γραφείο στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών-Πειραιώς η μεταφορά της παραγγελίας σας στο Πρακτορείο της επιλογής σας, θα γίνεται Δ Ω Ρ Ε Α Ν από την εταιρεία μας. 


 

Διαδικασία αποστολής. 

Η διαδικασία αποστολής άρχεται μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την παραλαβή του ενημερωτικού email από το power4U (για την επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της παραγγελίας), και οπωσδήποτε μετά την πληρωμή του αντίστοιχου ποσού.

Μοναδική εξαίρεση της ανωτέρω διαδικασίας αποστολής, αποτελεί η επιλογή του τρόπου πληρωμής μέσω αντικαταβολής, οπότε και η διαδικασία αποστολής άρχεται μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την παραλαβή του ενημερωτικού email από το power4U , για την επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Ισχύς παραγγελιών. 

Στην περίπτωση της παραλαβής της παραγγελίας σας από το δίκτυο συνεργατών του power4U, οι παραγγελίες σας δεσμεύονται για 10ημέρες. Με το πέρας το 10ημερών, το power4U διατηρεί το δικαίωμα της αποδέσμευσης και ακύρωσης των παραγγελιών, ειδικά εαν δεν έχει καταστεί δυνατή επικοινωνία με τον πελάτη.